בצק שמרים עדין עם אלכוהול הממולא ב4 סוגי גבינות גרוזיניות (גבינות רכות, קשות וגבינת סולגוני המסורתית שהיא בין פטה למוצרלה ובעלת טעם של חלב טרי).
בצק חלב שמרים ממולא בגבינות ומעט יוגורט אליו מתווספים חמאה וחלמון ביצה רגעים לפני תום האפייה.
שלושה כיסונים ממולאים בגבינות גרוזיניות המבושלים במים עם חמאה ומוגש עם גרגרי רימונים ורוטב יוגורט חמצמץ.
מלפפון, עגבניות, ירק ובצל בחיתוך גס ובתיבול חומץ.
עלי תרד ואגוזים טחונים דק בתוספת גרגירי רימון מעל
בתוספת בצל קצוץ ותיבול גיאורגי
שכבות חציל ממולאות בתערובת אגוזים, עשבי תיבול ורימונים
מבחר ירוקים עם גבינת הסולוגוני הגרוזינית ורימונים.
טפנד תרד ואגוזים, טפנד עלי סלק אגוזים ומלא סוגי ירק, סלט סלק עם אגוזים וירק, רול חציל מגולגל במחית אגוזים.
ראשי שום בחומץ
הגרסא הגיאורגית לבקלאווה פריכה מאוד ובמילוי תפוחים, צימוקים, אגוזי מלך, קינמון וציפורן.
עוגיות דקות ופריכות מאוד במילוי דבש ואגוזים הקרויות על שם אמא של לילי אשר יצרה את המתכון.
ממולא בקרם וניל וריבת אגוזים.
הממתק הגרוזיני המסורתי המורכב משרשרת אגוזים עטופה רפרפת יין מתוקה.
הסופגניה הגרוזינית ממולא בקרם וניל עשיר.